Rijklaar maken

Rijklaar maken van Loekie kinderfietsen worden altijd gedaan bij de vakhandel, onze erkende Loekie dealers. Service en kwaliteit is daardoor gegarandeerd! Ben je benieuwd naar wat rijklaar maken betekent en wat de fietsenmaker voor jou doet zodat je verantwoord en veilig kunt fietsen?

Rijklaar maken

Bij verzending wordt de fiets verpakt in een doos. Dit wordt gedaan om de fiets te beschermen tijdens het transport. Om de kans op transportschade zo klein mogelijk te houden, moet de kinderfiets op een zo efficiƫnt mogelijke manier worden verpakt. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de pedalen nog niet gemonteerd zijn. Bij veel online aanbieders ontvang je de fiets ook op die manier: als een soort bouwpakket dat je zelf nog in elkaar moet zetten.

Loekie werkt anders. Een Loekie-fiets hoef je niet zelf rijklaar te maken, dit wordt gedaan door een Loekie-dealer in jouw buurt. Deze zorgt ervoor dat je (klein)kind veilig kan fietsen. Het rijklaar maken omvat een aantal belangrijke zaken, zoals het vastzetten van het zadel en stuur op de juiste hoogte, het afstellen van de remmen, nakijken van verlichting en het monteren van pedalen. Dit is ook de reden dat de Loekie kinderfietsen alleen naar Loekie-dealers, en niet direct naar huis, worden verstuurd. Zo ben je verzekerd van goede service en garantie, zoals je dat mag verwachten van een A-merk kinderfiets.