Over Loekie

Covers brochure Loekie 2015-2016Uitstraling

In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet. Door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de specifieke wensen van je (klein)kind.

Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meidenfietsen. Ook jongens hebben meer dan voldoende keuze uit het brede aanbod van Loekie. De belangrijkste inspiratiebron voor de fietsen van Loekie zijn namelijk de kinderen zelf!

 

 

 


Vrijheid blijheid Loekie

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij kinderfietsen. Loekie besteedt hier daarom ook extra veel aandacht aan. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen. Ook verlichting krijgt veel aandacht. Loekie heeft recent nog een nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld. Kortom, Loekie levert mooie, kwalitatief goede fietsen voor een leuke prijs! Lees uitgebreidere informatie over onze veilige fietsen en de kwaliteit.

 

 

 

Kinderfiets meten is weten

Maat kiezen

Een belangrijk aandachtspunt bij het aanschaffen van een kinderfiets is de maat. Hoe weet je nu welke inchmaat je nodig hebt? En waar staat de inchmaat eigenlijk voor? Je kunt deze informatie, eveneens als een handige test, op de pagina ‘fietsmaten‘ vinden. Zo kun je eenvoudig de juiste maat bepalen.

 

 

 


Loekie kopen?

Je kan een Loekie kinderfiets kopen bij een erkende Loekie-dealer. Het is aan te raden om even langs een dealer te gaan. Deze heeft de meeste ervaring met kinderfietsen en kan je een passend advies geven. Bovendien kan de dealer de fiets direct rijklaar maken. Benieuwd welke Loekie-dealers in jouw buurt te vinden zijn? Klik dan snel door naar de dealerlocator.

 

 

Vragen?

Heb je hulp nodig of heb je een vraag over Loekie? Bekijk hier de meest gestelde vragen. Je kunt ook het contactformulier invullen om contact op te nemen met Loekie voor jouw specifieke vraag.

 

Te groot voor een Loekie?

Loekie heeft kinderfietsen in de collectie van 12,5 inch tot en met 22 inch voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 9 jaar. De 24 en 26 inch kinderfietsen voor kinderen vanaf 9 jaar vallen officieel onder het merk Batavus. Deze fietsen staan ook op deze website van Loekie maar zijn uitgebreider te bekijken op Batavus.nl. Ook deze kinderfietsen van Batavus bestel je eenvoudig via jouw eigen dealer in de buurt.