Loopfiets Lightning en Sparkling

Nieuw in de collectie: super gave lichtgevende loopfietsen! Vanaf nu in kleine oplage verkrijgbaar voor jouw peuter die het fietsen gaat leren.

We willen allemaal leren fietsen. Met deze lichtgevende loopfiets wordt dat nóg leuker! Loekie heeft namelijk twee nieuwe loopfietsen in de collectie, die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw kleintje.


Loekie Lightning

De Loekie Lightning is een transparante loopfiets voorzien van twee LED-lichtunits die een multicolor licht afgeven. Door het gegoten polycarbonaat frame wordt het licht dusdanig verstrooid waardoor het lijkt alsof het gehele frame continu inwendig van kleur verandert. De loopfiets heeft 12 inch banden, een verstelbaar zadel met handig handvat, rubberen banden en peutervriendelijke handvatten. De fiets is voorzien van 2x 3 AAA batterijen die eenvoudig zelf te vervangen zijn. Kinderen vanaf een jaar of 2 (vanaf 92cm lang) kunnen al op deze loopfiets.

Loekie Sparkling

Daarnaast heeft Loekie een tweede lichtgevende loopfiets in de collectie toegevoegd, de Loekie Sparkling. Deze fiets is gelijk aan de Loekie Lightning maar heeft in plaats van een volledig transparant frame een transparant frame met glitters! Extra sparkling door de LED-lichtjes die continu van kleur wisselen.

Het zijn echte eye-catchers, zowel voor ouders, andere weggebruikers én voor de kinderen zelf. Leer jouw (klein)kind spelenderwijs fietsen op de nieuwste Loekie lichtgevende loopfiets!