Win-actie: Finn en zijn Loekie Pick-Up

“Ik ben Finn en onwijs blij met mijn fiets. Toen ik in het voorjaar deze fiets voor het eerst in het echt zag in de fietsenwinkel heb ik mijn vader en moeder iedere dag gezegd dat ze toch echt wel weten dat ik die fiets heeeel graag voor mijn verjaardag wilde hebben. Tot en met het moment dat ik de avond voor mijn verjaardag ging slapen hoopte ik zo erg dat ik deze fiets de volgende dag zou krijgen en… wat stond er de volgende dag in de woonkamer… MIJN NIEUWE LOEKIE FIETS!!! Ik ben er zo blij mee en iedereen in mijn klas en op het schoolplein zegt dat ik zo’n mooie fiets heb! En hij fietst ook nog eens superlekker!!! Ik fiets er elke dag mee naar school en ben er zelfs al mee naar de stad gefietst met mijn vader, moeder en 2 zussen!”

Heel veel fietsplezier Finn! #winactie #Loekie #PickUp