Experience Center De Fietser

Tussen de 2 en 9 jaar oud? Check! De fiets valt in de smaak? Check! Hij voldoet aan alle kwaliteitseisen? Check! Hoewel op onze website alles te vinden is over de nieuwste Loekie-modellen, moeten de kinderen het rijgemak uiteindelijk toch zelf ervaren. Dat kan! In ons Experience Center De Fietser staat de complete collectie klaar voor een uitgebreide testrit.

Loekie testbaan

De Fietser is gevestigd in Ede, in de voormalige ENKA fabriek. In de grote fabriekshal zijn diverse ‘eilanden’ van verschillende fietsmerken te vinden. De Loekie wereld heeft een bijzonder karakter. Er is een speciale testbaan voor kids aangelegd en het parcours heeft het uiterlijk van een echte racebaan. Bij elk poortje dat de kinderen passeren, en daarmee dichterbij de finish komen, wordt de grijns op hun gezichten groter. Zie ze dan nog maar eens van die nieuwe Loekie-fiets af te krijgen!

Veiligheid voorop

De indoor testbaan zorgt dus voor het nodige plezier, maar het is ook erg nuttig. Zo ben je er voor de aanschaf zeker van dat jullie de juiste framemaat kiezen en kan het fietsgemak en de veiligheid uitgebreid worden getest. Veiligheid is uiteraard een erg belangrijk aspect bij kinderfietsen. Loekie besteedt hier extra veel aandacht aan. Toch hebben sommige veiligheidsaspecten te maken met de feeling die jouw zoon of dochter heeft met een fiets. Twijfel? Vraag dan één van de fietsexperts van De Fietser om advies.

Vele merkwerelden

Loekie heeft fietsen van 12 inch t/m 22 inch, voor kinderen van 2 t/m 9 jaar. De modellen uit de nieuwste collectie kunnen op de testbaan worden getest. Ben je toch op zoek naar een grotere fiets? Dan kun je terecht bij de fietsen van o.a. SPARTA, BATAVUS en KOGA. De vele modellen van deze merken zijn allemaal aanwezig in Ede en hebben een eigen merkwereld, net als GHOST, HAIBIKE, JUNCKER, en VAN NICHOLAS.

Een compleet dagje uit

Een bezoek aan De Fietser is meer dan alleen het vinden van de juiste fiets. In de fabriekshal komen verleden en heden samen in het Museum. Hier kan je rustig een uurtje rondwandelen terwijl je leest over de geschiedenis van de fiets in Nederland, velgen met verleden bewonderen en een selfie schieten op een hoge bi. En hebben jullie na al die rondes op de testbaan trek gekregen? Schuif dan aan in het eigen Restaurant voor een broodje Batavus of een salade L’Alpe D’Huez!