Bestellen

Als je jouw Loekie kinderfiets hebt gevonden, bestel je deze eenvoudig bij de dealer naar jouw keuze. Het kan echter voorkomen dat een dealer bij jou in de buurt geen erkende Loekie-dealer is. Neem in dit geval dan zelf contact op met deze dealer.

Stap 1
Klik op de button ‘Zoek verkooppunt’ op de pagina van jouw kinderfiets. Je wordt dan doorgeleid naar een overzicht van Loekie dealers bij jou in de buurt en kun je zo een voorkeurslocatie selecteren. Of bekijk direct het overzicht van alle verkooppunten.

Stap 2
De geselecteerde fietsspecialist kan de Loekie kinderfiets voor jou bestellen en zal de koop verder met jou afwikkelen. Dit vindt volledig bij de dealer zelf plaats. De levertijd en prijs kan per fiets en dealer verschillen, dus houd daar rekening mee.

Bestellen in België

Woon je in België en wil je graag een Loekie fiets? Dat kan! Bestel dan bij een Loekie dealer in jouw buurt. Klik hier om een nabijgelegen dealer te vinden.

 

Ruilen

Het kan voorkomen dat je de verkeerde maat hebt besteld of toch een andere fiets wilt. De juiste maat is natuurlijk erg belangrijk bij een kinderfiets. Wij raden daarom ook aan om voor het bestellen te berekenen wat de juiste maat zou moeten zijn. Dit kan je hier doen. Is de fiets toch niet naar wens dan kan je het beste contact opnemen met de verkoopdealer zelf. Hij of zij kan dan met je bespreken wat het beste alternatief is.