Bestellen

De kinderfietsen op Loekie.nl zijn allemaal online te bestellen. Als je jouw Loekie kinderfiets hebt gevonden op Loekie.nl is bestellen heel eenvoudig.

Stap 1
Klik op de button ‘Bestel direct’ op de pagina van jouw kinderfiets. Je wordt nu doorgeleid naar een overzicht ban de dealers bij jou in de buurt. Kies jouw voorkeursdealer uit.
Stap 2
De uitgekozen dealer kan de kinderfiets voor jou bestellen en zal de koop met jou afsluiten. Dit vindt volledig bij de dealer plaats. De levertijd en prijs kan per dealer verschillen.

TIP: Het kan helaas voorkomen dat een dealer bij jou in de buurt niet in de lijst voorkomt. Deze dealer is dan geen erkende Loekie-dealer. Het kan zijn dat hij toch Loekie fietsen verkoopt. Neem daarom zelf contact op met de dealer.

 

 

Bestellen in het buitenland

Woon je in België? Dan kan je een kinderfiets bestellen bij een Loekie dealer in jouw buurt. Klik hier om een dealer in jouw buurt te zoeken.

 

Ruilen

Het kan voorkomen dat je de verkeerde maat hebt besteld of toch een andere fiets wilt. De juiste maat is natuurlijk erg belangrijk bij een kinderfiets. Wij raden daarom ook aan om voor het bestellen te berekenen wat de juiste maat is. Dit kan je hier doen. Is de fiets toch te groot of te klein of wil je een andere fiets? Dan kan je het beste contact opnemen met de verkoopdealer.