Bestellen

Als je jouw Loekie kinderfiets hebt gevonden bestel je deze eenvoudig bij de dealer van je keuze.

Het kan echter voorkomen dat een dealer bij jou in de buurt geen erkende Loekie-dealer is. Neem daarom zelf contact op met de dealer.

 

Stap 1
Klik op de button ‘Zoek verkooppunt’ op de pagina van jouw kinderfiets. Je wordt nu doorgeleid naar een overzicht van een Loekie fietsspecialst bij jou in de buurt. Kies jouw voorkeurslocatie uit.
Of bekijk een overzicht van de verkooppunten.

Stap 2
De uitgekozen fietsspecialist kan de kinderfiets voor jou bestellen en zal de koop met jou afsluiten. Dit vindt volledig bij de dealer plaats. De levertijd en prijs kan per dealer verschillen.

 

 

Bestellen in het buitenland

Woon je in België? Dan kan je een kinderfiets bestellen bij een Loekie dealer in jouw buurt. Klik hier om een dealer in jouw buurt te zoeken.

 

Ruilen

Het kan voorkomen dat je de verkeerde maat hebt besteld of toch een andere fiets wilt. De juiste maat is natuurlijk erg belangrijk bij een kinderfiets. Wij raden daarom ook aan om voor het bestellen te berekenen wat de juiste maat is. Dit kan je hier doen. Is de fiets toch te groot of te klein of wil je een andere fiets? Dan kan je het beste contact opnemen met de verkoopdealer.